Welkom bij Trekkertrek de Klomp

 

Overhandiging cheque aan KiKa 2017

Stichting Trekkertrek De Klomp heeft onlangs een mooie cheque ter waarde van € 8.000,00 mogen overhandigen aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij)! Wat een mooie opbrengst naar aanleiding van de wedstrijd 2017! We bedanken iedereen die hieraan zijn/haar steentje heeft bijgedragen!
Natuurlijk kijken we ook weer vooruit naar Hemelvaartsdag 10 mei 2018. De voorbereidingen zijn in volle gang. We hopen er dan weer een mooie dag van te maken en jullie allemaal te ontmoeten!

Inschrijven 2018

Dit jaar wordt de trekkertrek net als voorgaande jaren gehouden aan de Nieuwenhuizerweg te Lunteren! Familie Heerikhuizen bedankt voor het beschikbaar stellen van de locatie! Trekkertrek De Klomp wordt dit jaar gehouden op Hemelvaartsdag 10 mei 2018!
Donderdag 1 februari 2018 is de inschrijfavond.
Inschrijven voor standaard, sport en supersport tractoren.
Locatie: Renswoudsestraatweg 21 te Lunteren.
Tijd: vanaf 20:00 uur.
Inschrijfgeld: € 20,00.
Alleen duidelijke en volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen dit om misverstanden te voorkomen. Let op: zonder de verzekeringsgegevens worden de inschrijfformulieren niet ingenomen.

NIEUW! Middels deze link is het inschrijfformulier te downloaden, waardoor deze thuis is in te vullen en meegebracht kan worden naar de inschrijfavond op 1 februari 2018.

Overhandiging cheque aan KiKa 2016

Wethouder Meijer heeft tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersavond de cheque aan Sylvia van de Stichting KiKa mogen uitreiken!!
We hebben dit jaar het mooie bedrag van € 7.500,00 kunnen overmaken naar KiKa!!! Iedereen die hieraan een heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!

Inschrijven 2017

Voor deelnemers in de sport en supersport klassen is het nog mogelijk om in te schrijven. Stuur zo spoedig mogelijk, voor uiterlijk 20 mei 2017 een mail met het inschrijfformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aangepast programma en startlijsten

Zie wedstrijdinformatie voor ons aangepaste programma. Hou onze site in de gaten; binnenkort volgen de startlijsten!

Hemelvaartsdag 2017

We tellen weer af richting de wedstrijd Trekkertrek De Klomp op Hemelvaartsdag! De voorbereidingen zijn grotendeels klaar en het beloofd weer een mooi spektakel te worden! Zo’n 200 tractoren zullen weer strijden om de prachtige bekers en bloemen.
Voor de kinderen zal er weer een groot kinderdorp zijn, ook dit jaar 2 stormbanen, een springkussen, schminken en een grote zandhoop. Ook aan de inwendige mens is gedacht, de catering, poffertjes, snoepkraam en ijsbus zijn van de partij! Evenals de miniaturenstand en de KiKA beren kraam. Ook dit jaar zal de opbrengst voor Stichting KiKa zijn!
Wij bedanken de grondeigenaren, de gemeente Ede, de sponsoren en de vrijwilligers, zonder jullie zou het niet mogelijk zijn dit mooie evenement te organiseren!
Graag tot ziens op 25 mei 2017!

Inschrijven op 23 februari 2017

Dit jaar wordt de trekkertrek net als voorgaande jaren gehouden aan de Nieuwenhuizerweg te Lunteren! Familie Heerikhuizen bedankt voor het beschikbaar stellen van de locatie! Trekkertrek De Klomp wordt dit jaar gehouden op Hemelvaartsdag 25 mei 2017!

Donderdag 23 februari 2017 is de inschrijfavond.
Inschrijven voor standaard, sport en supersport tractoren.
Locatie: Renswoudsestraatweg 21 te Lunteren.
Tijd: vanaf 20:00 uur.
Inschrijfgeld: € 20,00.

Alleen duidelijke en volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen dit om misverstanden te voorkomen. Let op: zonder de verzekeringsgegevens worden de inschrijfformulieren niet ingenomen.

NIEUW! Middels deze link is het inschrijfformulier te downloaden, waardoor deze thuis is in te vullen en meegebracht kan worden naar de inschrijfavond op 23 februari 2017.

Sport – Supersport

Voor de sport en supersport kan er nog worden ingeschreven. Doe dit zo snel mogelijk! Dit kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de mail je naam, adres, trekker, maatschappij en polisnummer van de trekkerverzekering en klasse.

Verzekeringsgegevens

Deelnemers denken jullie nog aan de verzekeringsgegevens? Mocht je deze nog niet hebben doorgegeven, doe dit dan zo snel mogelijk via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zonder verzekeringsgegevens kan er niet worden gereden.

Aftellen

Nog even en dan is het weer zover; de wedstrijd Trekkertrek De Klomp op Hemelvaartsdag! De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd weer een mooi spektakel te worden! Zo’n 200 tractoren zullen weer strijden om de prachtige bekers en bloemen. Voor de kinderen zal er weer een groot kinderdorp zijn met dit jaar 2 stormbanen, een springkussen, schminken en een grote zandhoop. Ook aan de inwendige mens is gedacht, de catering, poffertjes en ijsbus zijn van de partij! Evenals de miniaturenstand en de KiKA beren kraam. Ook dit jaar zal de opbrengst voor Stichting KiKa zijn! Wij bedanken de grondeigenaren, de gemeente Ede, de sponsoren en de vrijwilligers, zonder jullie zou het niet mogelijk zijn dit mooie evenement te organiseren!
Graag tot ziens op 5 mei 2016!

Inschrijven op 11 februari 2016

Dit jaar wordt de Trekkertrek net als vorig jaar gehouden aan de Nieuwenhuizerweg te Lunteren! Familie Heerikhuizen bedankt voor het beschikbaar stellen van de locatie! Trekkertrek De Klomp wordt dit jaar gehouden op Hemelvaartsdag 5 mei 2016!
Donderdagavond 11 februari 2016 is de inschrijfavond.

Inschrijven voor standaard, sport en supersport tractoren.
Locatie: Renswoudsestraatweg 21 te Lunteren.

Tijd: vanaf 20.00 uur
Inschrijfgeld: € 20,--

Alleen duidelijke en volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen dit om misverstanden te voorkomen,
Rond 22.00 zal er worden gekeken worden of er gelood moet worden.

Overhandiging cheque Kika 2015

Cheque KiKa 2015Op 5 december 2015 heeft wethouder Weijland namens de organisatie van Trekkertrek De Klomp een cheque van € 2.000,00 overhandigd aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Sylvia Kortenraij heeft namens KiKa de cheque in ontvangst genomen.
Ook de winnaar van de kleurplatenwedstrijd Rick van der Zouwen (5 jaar) heeft zijn prijs, beschikbaar gesteld door Handelsonderneming Kap, in ontvangst genomen.

EdeStad.nl

Volop gezelligheid bij Trekkertrek De Klomp

Trekkertrek De Klomp 2015Het vele publiek langs de wedstrijdbanen genoot op Hemelvaartsdag met volle teugen van de trekkertrek wedstrijd aan de Nieuwenhuizerweg te Lunteren. Het weer zat dit jaar volledig mee. Met een heerlijk zonnetje werd in een 11-tal standaard-, sport-, en supersportklassen gestreden om de bekers en de bloemen. Daarnaast werden er een aantal spectaculaire demo’s gegeven door de truck’s.  De catering van ’t Noorden had het druk en voor de ijsbus stonden veel mensen te wachten op een heerlijk ambachtelijk ijsje! Ook in het kinderdorp was één en al vertier. De veelal geschminkte kinderen vermaakten zich volop op de zandhoop, springkussens of stormbaan, terwijl de ouders één en ander vanaf de bankjes gadesloegen. De organisatie van Trekkertrek De Klomp bedankt de familie Heerikhuizen voor het beschikbaar stellen van de grond, alle sponsoren voor het beschikbaar stellen van materiaal, danwel de financiële middelen en alle vrijwilligers voor hun tijd en inzet. Zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn geweest! We kunnen met z’n allen tevreden terug kijken op een mooie dag, waarvan de opbrengst zal worden geschonken aan Stichting KiKa. Hoeveel de precieze opbrengst zal zijn is nog niet bekend.

Leuk stukje in de Lunterse krant 8 mei 2015

Gezellig familie trekkertrek-evenement op Hemelvaartsdag!

LUNTEREN- Op Hemelvaartsdag, 14 mei  is het weer zover; de organisatie van Stichting Trekkertrek De Klomp organiseert wederom een trekkertrekwedstrijd. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar KiKa!

De tractoren komen in actie op een terrein aan de Nieuwenhuizerweg, hoek Beekhoekweg net over de grens van Renswoude, in de gemeente Lunteren. We zijn ontzettend blij gebruik te mogen maken van het terrein van de familie Van Heerikhuize.

De afgelopen maanden is de organisatie druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Wat ooit begon als een klein evenement heeft steeds grotere vormen aangenomen en is uitgegroeid tot een waar spektakel! Er zal in diverse standaard-, sport- en supersportklassen op 2 banen worden gestreden om prachtige bokalen en bloemen! Ook zullen er een aantal demo’s gegeven worden. Van de Glind mechanisatie stelt tractoren beschikbaar voor het baanonderhoud. Nieuw dit jaar is een aparte baan voor de grasmaaiertrek voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar.  Voor inschrijven of informatie kijk op https://sites.google.com/site/grasmaaiertrekttdeklomp2015/.

 Tevens is er een waar kinderdorp op het terrein, met springkussens, een heuse stormbaan, schminken en een grabbelton. Voor de innerlijke mens kunt u terecht bij de catering van ’t Noorden, lekkere ijsjes van de ijsbus of bezoek de poffertjeskraam. Of neem een kijkje bij hetgeen rondom de baan is te zien, bijvoorbeeld de kraam met mooie miniaturen of de KiKa beren.

Zonder de enthousiaste inzet van zo’n 40 vrijwilligers en de 150 sponsoren zou deze dag niet mogelijk zijn!

Leuk stukje in de Ede Stad 6 mei 2015 en Barneveldse krant 8 april 2015

Trekkers kijken voor het goede doel

DE KLOMP Het is inmiddels een traditie dat de Stichting Trekkertrek De Klomp op Hemelvaartsdag een trekkertrek wedstrijd organiseert in deze regio. "Een familie uitje voor het hele gezin, waar de trekker centraal staat. En waar de opbrengst naar de Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) gaat."
 
Wim van Kessel
 
Aan het woord zijn Peter van de Vendel, Henk van den Brandhof, Kees van Harten en Corné Nap. Het viertal is belast met de organisatie. "Maar wij kunnen wij niets zonder onze 40 vrijwilligers. En vergeet onze vrouwen niet. Die doen ook veel achter de schermen", zegt Kees van Harten.
 
Wat ooit als geintje begon, is nu dus een serieus evenement. "Een kleine 200 tractoren, in acht standaard klassen, van 2.8, 3.5, 4.5, 5.5, 6, 7, 9 en 11 ton. Daarnaast nog twee sportklassen, en een supersportklasse", wordt er opgesomd. "Een aantal komen gewoon met hun landbouwtractor. Maar zeker de fanatiekelingen zijn ook bezig met hun materiaal. Heel belangrijk is de bandenkeuze", weet Peter van de Vendel.
 
"De bedoeling van trekkertrek is met de trekker een sleepwagen over 100 meter afstand zover mogelijk te trekken. De gewichten op de sleepwagen komen in een bak steeds meer naar voren.  De sleepwagen wordt steeds zwaarder naarmate de tonnage van de trekkers oploopt. Het mooiste is dat de meeste deelnemers tussen de zeventig en negentig meter komen, en een enkele op honderd meter", legt Corné Nap uit.
 
CONCURRENT "Op de baan ben je elkaars concurrent, en wil je zover mogelijk komen. Daarbuiten help je elkaar gewoon. Uiteindelijk is het een soort van virus waarmee je bent besmet. Bij ons zijn dat trekkers. Daarnaast is het onderling altijd heel gezellig. Zeker tweederde van de deelnemers doen bij wedstrijden in de regio altijd mee", stelt Van Harten.
 
Naast de standaardklasse, is er ook de sportklasse en supersportklasse. "Dat zijn meer verbouwde trekkers, waar vaak veel aan gesleuteld is. Uiteindelijk zit hier meer  vermogen in dan de standaard klasse. Door verschillen met brandstofpomp en intercooler zitten in de trekkers in de supersportklasse nog weer meer PK's,", laat Henk van den Brandhof weten.
 
Buiten het trekkergebeuren wordt vertier voor het gehele gezin boden. "Een kinderdorp met springkussens, een stormbaan, zandbak, schminkstand poffertjes, voldoende horeca en toiletten en noem maar op", lepelt de meeluisterende Karin Nap op. "Voor de jeugd tussen 5 en 15 jaar wordt ook een aparte gazonmaaier wedstrijd met sleepwagens gehouden. Dat is drie aparte klassen"
 
Het kwartet denkt alles klaar te hebben voor het evenement, wat op de Nieuwenhuizerweg in Lunteren plaatsvindt. "Wij zijn de familie Heerikhuizen dankbaar dat zij het terrein ter beschikking willen stellen", klinkt het in koor. "Het enige wat wij niet kunnen regelen in het weer. Vorig jaar moest vanwege de regen het spektakel worden afgelast. Wij kijken de laatste dagen wel heel veel op buienradar."